Minden, ami miskolci sport!

5 perc Misivel

Kiss Péter az MVSC játékosa

Védővel erősít a Vasút.

2024. január 21. - Mihály Szél

 

ne_vtelen_terv_100.png

Az MVSC és a Füzesgyarmat megegyezett. Meghatározott transzfer díj ellenében érkezik Miskolcra.

Tovább

Megvan Lukács Dániel új csapata! SZAVAZÁSSAL!

Visszatér Kecskemétre a támadó. A tavalyi szezon során 19 alkalommal talált be, ezek mellett 19 gólpasszt is kiosztott. Idén 3 gól és 4 gólpassz fűződik a neve mellé (ebből 1-1-et a MOL kupában szerzett), viszont az egyik mérkőzését se játszotta vég

Bekövetkezett, amitől féltünk.
ne_vtelen_terv_7.png

Tovább

Továbbra sem emelkednek a jegyárak!

Új dizájnt kaptak a belépőjegyek.

ne_vtelen_terv_62.png

A jegyárak 

Az MVSC-Miskolc vezetősége úgy döntött, hogy kiáll a szurkolói mellett és nem emeli meg a jegyárakat. Az tavalyi szezon elején az MVSC vezetése arról is döntött, hogy a korhatárt 12-ről 14-re növeli, így már a 14 éven alatti gyermekek is ingyenesen tekinthetik meg az MVSC mérkőzéseit (ezen döntés a tavaszi szezonra is érvényes). 

Mit is jelent ez?

A drukkerek továbbra is 500 forintért tekinthetik meg a bajnoki mérkőzéseket. A felkészülési mérkőzésekre a belépés pedig ingyenes. A Kubik területén belüli parkolásért (ahogyan tavaly is) 500 forintot kell fizetni.

Az Alsózsolca érkezik a Kubikba

Április huszonkettedik napján az MVSC csapata az Alsózsolcát látja vendégül.

Minden fontos információ 1 posztban!

JEGYINFÓ:

A találkozóra a helyszínen 2 ponton is lehet jegyet vásárolni. 14 év alatt a belépés ingyenes. Online jegyvásárlásra nincs lehetőség. A jegyek 500 forinba kerülnek majd.

KÖZVETÍTÉS:

A mérkőzést nem közvetíti a televízió és online stream sem lesz. A találkozó legfontosabb eseményeiről szöveges közvetítést adunk az MVSC hivatalos facebook oldalán.

VENDÉG SZEKTOR:

Megkérünk minden vendég szurkolót, hogy a kijelölt vendég szektorba foglaljanak helyet! (TRIBÜN OLDAL ÉPÜLET FELÖLI OLDALA)

KEZDÉS:

A mérkőzés szombaton (2023. 04. 22.), 17:30-kor kezdődik.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS:

Az MVSC stadionját több járművel is meg lehet közelíteni : 1, 1B, 1É, 3, 3A, 8, 12G, 21, 31 autóbuszokkal (Tiszai pu./ MVSC sportpálya/ Y-híd megálló) valamit az 1, 1A, 2 villamosjáratokkal(Tiszai pu. megálló).

ALULJÁRÓ:

Az MVSC sportpálya és a Tiszai pályaudvar között lévő aluljáró bejárata nyitva van, így a szurkolóknak nem kell kerülővel érkezni a stadionhoz. A személygépkocsik parkolása így megoldható a Tisza pályaudvarnál is.

PARKOLÁS:

A stadionon belüli parkolásért parkolójegyet kell váltani, ami autónként 500 forintA stadionon kívül, a környező utcákban a parkolás INGYENES

BÜFÉ:

A büfét üzemeltető RETRÓ BOROZÓ ezúttal is hamburgerrel készül a Vasút szurkolóinak a sör illetve a ropogtatnivalók mellett.6d50e584-08f5-4f58-92be-361e1038fa44_1_105_c.jpeg

KEZDŐRÚGÁS:

Végezd el te a kezdőrúgást vagy lepd meg a barátaidat, családtagjaidat egy kuponnal. A szurkolók most kedvezményben részesülnek. Kezdőrúgás ára: 12490 FT (19.990 FT helyett) (Regisztráció: https://forms.gle/rmWbFDpFyUv3HSfD8)

SZURKOLÁS:

Szurkolj hangosan és sportszerűen! A gyűlölet nem pálya! A mérkőzésen hasonlóan, mint a többi meccsen, hangosbemondó is fog üzemelni! Várunk minden szurkolót! Együtt sikerülni fog!

ELLENFÉL:

Az ellenfél az Alsózsolca lesz szombaton. A BSK csapata ellen ősszel az MVSC idegenben 3 gólos meccset játszott. 1-2 arányban sikerült nyerni azon a találkozón.
NE FELEDD, HUSZONKETTEDIKÉN A KUBIKBAN TALÁLKOZUNK!

Újabb győzelmet aratott az MVSC

Ismét 3 pontot gyűjtött a Vasút.

 ne_vtelen_terv_35.png

MVSC-Miskolc - Hidasnémeti VSC 2-1 (1-1)
Miskolc, Kubik (300 néző)
Kulcspillanatok:
26. perc : Csávás Bence tört kapura, 10 méterről pedig kilőtte a kapu jobb alsó sarkát. 1-0
33. perc : Petrecskó Román egy szögletet követően bólintott a Vasút kapujába. 1-1
78. perc : 40 méterről lőtt kapura egy szabadrúgást Kele Ádám (az MVSC csapatkapitánya). A lövést a vendég kapus nem tudta hárítani, így megnyerte a találkozót az MVSC. 2-1
Kezdőcsapat:

Hajzer Tamás - Sebestyén Dávid, Kövér Viktor, Tasi Dominik, Blaskó Gergő - Gönczi Sándor, Kele Ádám (C), Takács Péter, Figeczki Ágoston - Csávás Bence, Kovács Balázs. Vezetőedző: Jordán András.

Cserék:
Kovács Balázs -- Fenesi Péter 67'
Csávás Bence – Tirk Dániel 74’
Figeczki Ágoston – Ujj Levente 82’
Takács Péter -- Matus-Kalász Bence 91'
Kele Ádám -- Kurucz Zétény 92'

Jordán András: A csapat mindent meg fog tenni!

113 napja nem játszott a Kubikban az MVSC!

Jordán Andrással, az MVSC vetetőedzőjével beszélgetett Reiman Zoltán.ne_vtelen_terv_26.png

Ahogy azt megszoktuk már a szezonban, nincs megállás, ismét rangadó, erős Hidasnémeti érkezik a Kubikba.

 A Felsőzsolca után ismét egy nagyon jó csapattal találkozunk, ami a legfontosabb, hogy immár tényleg hazai pályán játszunk, mert ezt a mérkőzést már a Kubikban rendezzük meg. A Hidasnémetiről is elmondható, hogy a liga egyik meghatározó csapata, sok jó játékos alkotja. Az ősz folyamán is nagyon jó mérkőzést játszottunk velük Hidasnémetiben, ahol a mérkőzés hajrájában egy nagyon szép kontra végén szereztünk gólt, de sajnos les miatt érvénytelenítették. Tehát ismét egy nagyon jó, közönségszórakoztató mérkőzésre számítok.

Mindenki hadra fogható, vannak sérültek, esetleg betegek a csapatban?

Szerencsére sem sérültünk sem betegünk nincs, így a legerősebb keretünkel várjuk a hétvégi mérkőzést. Ami ettől is fontosabb, hogy a játékosok nagyon motiváltak voltak a múltheti jó teljesítmény után, ami a heti munkában is visszaköszönt. 

Győzelemre játszunk minden mérkőzésen, ezt többször elmondta az őszi szezon folyamán is. Ezúttal, egy tavaly még az NB3-ban vitézkedő gárda ellen lépünk pályára. Most is a támadás lesz a legfontosabb vagy egy kicsit óvatosabban kezdünk majd?

Minden mérkőzésen arra törekszünk, hogy a játékunkat rá tudjuk erőltetni az ellenfélre, ezen a mérkőzésen sem tervezek változtatni a csapat játékstílusán. Mivel aktuális ellenfelünk tavaly magasabb osztályban játszott ez segítség lehet a számukra, viszont tisztában vagyunk azzal is, hogy a HVSC csapata is játsza a focit, ami a mi számunkra kedvező. Javaslom minden labdarúgást szerető Miskolc és környéki szurkolónak, hogy vasárnap délután látogasson ki a Kubikba, mert a meggyőződésem az, hogy egy jó merkőzést tekinthetnek meg.ne_vtelen_terv_32.png

Sokan lesznek vasárnap a Kubikban. Mit üzen a kilátogató szurkolóknak?

Minden MVSC szurkolót szeretettel várunk a mérkőzésre, egy dolgot tudok nekik ígérni, hogy a csapat mindent megfog tenni annak érdekében, hogy jól szórakozzanak.

süti beállítások módosítása