Minden, ami miskolci sport!

5 perc Misivel

Megvan Lukács Dániel új csapata! SZAVAZÁSSAL!

Visszatér Kecskemétre a támadó. A tavalyi szezon során 19 alkalommal talált be, ezek mellett 19 gólpasszt is kiosztott. Idén 3 gól és 4 gólpassz fűződik a neve mellé (ebből 1-1-et a MOL kupában szerzett), viszont az egyik mérkőzését se játszotta vég

2024. január 11. - Mihály Szél

Bekövetkezett, amitől féltünk.
ne_vtelen_terv_7.png

Boon.hu információi szerint a szintén NB I-es Kecskemétnél már szerdán bejelentették volna a Diósgyőrből távozó Lukács Dániel leigazolását, azonban ez technikai okok miatt elmaradt – viszont csak idő kérdése. Az 1996-os születésű Lukács 2022 júniusában érkezett az Avas-aljára, vagyis másfél év után távozik, oda, ahonnan érkezett, a KTE-hez. Lukács egyébként a HLSZ, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (hlsz) honlapján január 9-i dátummal már az alföldiek játékosaként van számon tartva. Ugyancsak úgy tudjuk, hogy a horvát-bosnyák csatár, Marin Jurina a fővárosba, az MTK-hoz távozik.

 

-boon.hu

A tavalyi szezon során 19 alkalommal talált be, ezek mellett 19 gólpasszt is kiosztott. Idén 3 gól és 4 gólpassz fűződik a neve mellé (ebből 1-1-et a MOL kupában szerzett), viszont az egyik mérkőzését se játszotta végig.

A jelenlegi piaci értéke 350 ezer euró.

Köszönünk mindent, Dani! További sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://5percmisivel.blog.hu/api/trackback/id/tr3218300289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása