Minden, ami miskolci sport!

5 perc Misivel

Jordán András: A csapat mindent meg fog tenni!

113 napja nem játszott a Kubikban az MVSC!

2023. március 11. - Mihály Szél

Jordán Andrással, az MVSC vetetőedzőjével beszélgetett Reiman Zoltán.ne_vtelen_terv_26.png

Ahogy azt megszoktuk már a szezonban, nincs megállás, ismét rangadó, erős Hidasnémeti érkezik a Kubikba.

 A Felsőzsolca után ismét egy nagyon jó csapattal találkozunk, ami a legfontosabb, hogy immár tényleg hazai pályán játszunk, mert ezt a mérkőzést már a Kubikban rendezzük meg. A Hidasnémetiről is elmondható, hogy a liga egyik meghatározó csapata, sok jó játékos alkotja. Az ősz folyamán is nagyon jó mérkőzést játszottunk velük Hidasnémetiben, ahol a mérkőzés hajrájában egy nagyon szép kontra végén szereztünk gólt, de sajnos les miatt érvénytelenítették. Tehát ismét egy nagyon jó, közönségszórakoztató mérkőzésre számítok.

Mindenki hadra fogható, vannak sérültek, esetleg betegek a csapatban?

Szerencsére sem sérültünk sem betegünk nincs, így a legerősebb keretünkel várjuk a hétvégi mérkőzést. Ami ettől is fontosabb, hogy a játékosok nagyon motiváltak voltak a múltheti jó teljesítmény után, ami a heti munkában is visszaköszönt. 

Győzelemre játszunk minden mérkőzésen, ezt többször elmondta az őszi szezon folyamán is. Ezúttal, egy tavaly még az NB3-ban vitézkedő gárda ellen lépünk pályára. Most is a támadás lesz a legfontosabb vagy egy kicsit óvatosabban kezdünk majd?

Minden mérkőzésen arra törekszünk, hogy a játékunkat rá tudjuk erőltetni az ellenfélre, ezen a mérkőzésen sem tervezek változtatni a csapat játékstílusán. Mivel aktuális ellenfelünk tavaly magasabb osztályban játszott ez segítség lehet a számukra, viszont tisztában vagyunk azzal is, hogy a HVSC csapata is játsza a focit, ami a mi számunkra kedvező. Javaslom minden labdarúgást szerető Miskolc és környéki szurkolónak, hogy vasárnap délután látogasson ki a Kubikba, mert a meggyőződésem az, hogy egy jó merkőzést tekinthetnek meg.ne_vtelen_terv_32.png

Sokan lesznek vasárnap a Kubikban. Mit üzen a kilátogató szurkolóknak?

Minden MVSC szurkolót szeretettel várunk a mérkőzésre, egy dolgot tudok nekik ígérni, hogy a csapat mindent megfog tenni annak érdekében, hogy jól szórakozzanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://5percmisivel.blog.hu/api/trackback/id/tr3418069368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása