Minden, ami miskolci sport!

5 perc Misivel

Az Alsózsolca érkezik a Kubikba

Április huszonkettedik napján az MVSC csapata az Alsózsolcát látja vendégül.

2023. április 13. - Mihály Szél

Minden fontos információ 1 posztban!

JEGYINFÓ:

A találkozóra a helyszínen 2 ponton is lehet jegyet vásárolni. 14 év alatt a belépés ingyenes. Online jegyvásárlásra nincs lehetőség. A jegyek 500 forinba kerülnek majd.

KÖZVETÍTÉS:

A mérkőzést nem közvetíti a televízió és online stream sem lesz. A találkozó legfontosabb eseményeiről szöveges közvetítést adunk az MVSC hivatalos facebook oldalán.

VENDÉG SZEKTOR:

Megkérünk minden vendég szurkolót, hogy a kijelölt vendég szektorba foglaljanak helyet! (TRIBÜN OLDAL ÉPÜLET FELÖLI OLDALA)

KEZDÉS:

A mérkőzés szombaton (2023. 04. 22.), 17:30-kor kezdődik.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS:

Az MVSC stadionját több járművel is meg lehet közelíteni : 1, 1B, 1É, 3, 3A, 8, 12G, 21, 31 autóbuszokkal (Tiszai pu./ MVSC sportpálya/ Y-híd megálló) valamit az 1, 1A, 2 villamosjáratokkal(Tiszai pu. megálló).

ALULJÁRÓ:

Az MVSC sportpálya és a Tiszai pályaudvar között lévő aluljáró bejárata nyitva van, így a szurkolóknak nem kell kerülővel érkezni a stadionhoz. A személygépkocsik parkolása így megoldható a Tisza pályaudvarnál is.

PARKOLÁS:

A stadionon belüli parkolásért parkolójegyet kell váltani, ami autónként 500 forintA stadionon kívül, a környező utcákban a parkolás INGYENES

BÜFÉ:

A büfét üzemeltető RETRÓ BOROZÓ ezúttal is hamburgerrel készül a Vasút szurkolóinak a sör illetve a ropogtatnivalók mellett.6d50e584-08f5-4f58-92be-361e1038fa44_1_105_c.jpeg

KEZDŐRÚGÁS:

Végezd el te a kezdőrúgást vagy lepd meg a barátaidat, családtagjaidat egy kuponnal. A szurkolók most kedvezményben részesülnek. Kezdőrúgás ára: 12490 FT (19.990 FT helyett) (Regisztráció: https://forms.gle/rmWbFDpFyUv3HSfD8)

SZURKOLÁS:

Szurkolj hangosan és sportszerűen! A gyűlölet nem pálya! A mérkőzésen hasonlóan, mint a többi meccsen, hangosbemondó is fog üzemelni! Várunk minden szurkolót! Együtt sikerülni fog!

ELLENFÉL:

Az ellenfél az Alsózsolca lesz szombaton. A BSK csapata ellen ősszel az MVSC idegenben 3 gólos meccset játszott. 1-2 arányban sikerült nyerni azon a találkozón.
NE FELEDD, HUSZONKETTEDIKÉN A KUBIKBAN TALÁLKOZUNK!

A bejegyzés trackback címe:

https://5percmisivel.blog.hu/api/trackback/id/tr5218101722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása